Modifikacija popečki sa hokkaido tikvom ili onih s blitvom. Svi uvijek imamo bar jednu konzervu graška doma i manjak ideje što napraviti za ručak.
1 KONZERVA GRAŠKA
3-4 VEĆE MRKVE
100 G LUKA
2 JAJA
1 ŽLIČICA VEGETE
3 ŽLICE ZOBENIH PAHULJICA
5 ŽLICA MLJEVENIH JEČMENIH PAHULJICA
1 ŽLICA NASJECKANOG PERŠINA
100 G KRUŠNIH MRVICA
ULJE ZA PRŽENJE
Priprema
- Grašak ocijedite i usitnite u električnoj sjeckalici zajedno s mrkvom.
- Dodajte sitno nasjeckani luk, istučena jaja, Vegetu, zobene i ječmene pahuljice, peršin i
- umijesite smjesu.
- Od dobivene smjese napravite popečke, svaki uvaljajte u krušne mrvice i pržite u vrućem ulju dok ne porumene.
Popečki od graška i pahuljica |
Nema komentara:
Objavi komentar